petak, 18. prosinca 2015.

Zašto se maskara gruda?



Vizulano  imati zalijepljene trepavice nije lijepo. Postoji mnogo razloga zašto se to događa.


Razlozi:

To je istek: Kada ste zadnji put promijenili maskaru? Ako se ne možete sjetiti, to je vjerojatno bio predugačak rok korištenja maskare. Dugo korištenje maskara se suši, te bakterije ulaze u formulu maskare, tako da samo stavljanjem stare, osušene maskare na trepavicama -  to uzrokuje gomilanje - ali također stavljajući na oči izlažete se riziku bakterijske infekcije. Sljedeći put kada dobijete novu maskaru, napišite datum na maskaru sa  markerom. Nakon šest mjeseci, zamijenite sa novom maskarom.

Stavljaš previše: Dva sloja maskare  je u redu, ali nakon toga stvari mogu izgledati malo debela. Ako vidite trepavice kao se lijepe, vjerojatno ste dostigli granicu. 


Niste uklonile svu maskaru: znači li to da ne koristite vodootporni make up na oči? Maknute svu maskaru za svojih trepavica sa za to preporučenim sredstvima.Budite sigurni da ste u potpunosti očistili svoje trepavice prije spavanja kako biste izbjegli debelo lijepljene slojeve maskara u jutro.


Četkica ima previše maskare na sebi: Kada povlačite štap iz cijevi kod korištenja maskara, očistite višak od maskare  na štapić. Maskara na štapić jednostavno znači ne imati previše proizvoda odjednom, već stavljati više puta i tako stvoriti razmak između trepavica. 


Kako stavljati maskaru??

Kada nanosite maskaru, držite mali kartončić iza vaših trepavica i prislonite ga blizu kapka i gibajte od  početka korijena lijevo desno. 


Jeste li saznali što novo? Koja vam ja najbolja maskara?




Nema komentara:

Objavi komentar