srijeda, 23. prosinca 2015.

Kako očistiti četku za kosu?




Četka za kosu je sigurno i kod vas u svakodnevnoj upotrebi

Kako je dobro očistiti..?

Svatko ima taj problem, nakon dugotrajne upotrebe četke za kosu dobiva prljav izgled i čišćenje joj je potrebno. Evo nekoliko koraka kako je to radim i jako je lako za mene. 

Volim ovakve četke, ovalnoga oblika.


image

Da, potrebna vam je četku za kosu na prvom mjestu. :) Ova metoda se može koristiti za sve četki za kosu.  Druga stvar koju trebate je deterdženta za posuđe ili šampon. Ukoliko smatrate da je četka dosta masna možete koristiti i ocat. Treća stvar koju trebate je stara četkica za zube. Posljednja i važna stvar je zdjela tople vode ili sudoper. Volim koristiti sudoper.


KORACI:
Prvi pred korak važan da iz četke izvadite svu kosu van za to vam može pomoći rašpica, čačkalica ili bilo koji tanki predmet. Zatim slijedite ove korake.


image
Korak 1: Napunite sudoper ili zdjelu s toplom vodom i dodati neke kapi gela za pranje suđa ili šampon za njegu, možete dodati i ocat. Uzmite vašu četku za kosu u ruku sa četkicom za zube je počnite ribati.
Korak 2: Ostavite svoju četku u sudoper / posudu na 10 minuta da pluta u vodi.
Korak 3: Uzmite četku van, isperite je čistom vodom i osušite ga je čist ručnikom. Koristim  papirnate ručnike. Ostavite da se osuši preko noći.
Proizlaziti:
Sljedeće jutro, TADA !!! Moj kist je čist i sjajan.


image


Čistite li vi svoje četke za kosu?'

Nema komentara:

Objavi komentar