nedjelja, 27. prosinca 2015.

5 načina kako spriječiti da se ruž ne prenosi na čaše



Većina nas vjeruju da kada je u pitanju šminka - oči su žarište. Ali, ne možemo zapravo ignorirati naše usne! Lijepe usne mogu se napraviti bilo šminka izgledala iznenađujuće ne privlačno, naglasiti će usne i biti će privlačne. One vam mogu dati podebljan izgled i kada se zarezu u usne, možete izgledati super ženstveno!





5 načina kako spriječiti ruž prijenos na čaše i ogrlice:

U 5 načina navedene kako bi se spriječilo vaš ruž od prijenosa zasigurno će vas oduševiti! Dakle, dopustite mi da vas poštedim formalnosti  i uvoda i uvodim vas na 5 nevjerojatnih savjeta kako bi vaše usne bile odlične, bez prenošenja:



1. Nosite olovku za usne:
Jedan od velikih načina kako bi vaše se  usne isticale vidljivo nosite Olovke  za usne prije nanošenja ruž za usne. No, ovaj korak je također sprječava prijenos vašeg ruža. Formula  olovke je općenito malo suše teksture i drži malu kremastu formulu vašeg ruža, i to sprečava prijenos. Olovka za usne uz to naglašava oblik vaših usana, pomaže stvoriti dubinu i čuva vašu boju usne.

2. Koristite neku bazu,labello, melem, vazelin:

Stavite neku bazu na usne usne. Na taj način povećati čete dugovječnost vašeg ruža za usne, kao i spriječiti prijenos na ovratnika i naočala.

3.Brisanje višak ruža :

Stavite ​​tanki sloj vašeg ruža na cijele usne, a zatim uzeti jednu čistu maramicu i osušiti svoje usne. Zatim ga nanosite u drugom sloju na vaše usne. Sve što morate zapamtiti da ovim trikom želi se izbjeći nasilno upijanje ruža jer ga ne želite ukloniti ili izblijediti vaš ruž u potpunosti!

4. Puder:

Ovaj trik je jedan jednostavan, ali učinkovit način da zapečatite svoj ruža za usne. Nakon nanošenja ruž, uzmite svoju omiljeni kompaktan ili proziran puder i velikom četkom prođite preko vaših usana da postavite svoj ruž. Zatim ponovno stavite još jedan sloj ruža i gotovi ste. Formula je da  prah pomaže u smanjenju viška vlage iz ruža, što je jedini razlog zašto ostavljate tragove .

5. Puder u prahu:

Drži ruž na mjestu, pripremajući temelj i postavljanje s kompaktnim prahom pomaže u pripremi za ruž bude na mjestu. Ona pomaže u stvaranju čak baze, kao i sprječava prijenos ruža za usne s usana linije. Nanesite sloj pudera u kamenu između sloja kako bi boja bila više mat i intenzivna. 




1 komentar: