utorak, 22. prosinca 2015.

Kako pravilno nanositi eyeliner - Korak po korak upute



Kako staviti eyeliner kao profesionalac?


Eyeliner je bitna stavka u vašoj torbi za šminkanje jer ne samo da nadopunjuje maskaru, dati će poseban izgled vašim trepavicama. Izgledati će punije, deblje i imati će zdraviji izgled, ali i daje vašim očima lijep oblik. 

Dobar eyeliner sigurno može uokviriti vaše lice  da izglede savršeno. Kao i kod drugih vrsta šminke, postoje različite vrste eyeliner, kao i različite boje i primjene eyeliner ovisi o vrsti eyeliner koji koristite i što 'izgled' želite stvoriti.






Odaberite ispravan Eyeliner

 Postoje dvije vrste eyeliner - olovka eyeliners i tekući eyeliner

Olovka eyeliners dolaze u obliku olovke i primjenjuju se kao da koristite za crtanje linija na kapke. Olovka eyeliners su najbolje za stvaranje zamrljani, dimi izgled.

 

Tekući eyeliners se nanosi kistom nježno se vuče linija eyeliner tekućine duž kapka i najbolje za glatke, graciozan izgled bez mrlja.

Odabrati ispravnu boju ?

Eyelineri su dostupni u različitim bojama i treba izabrati pažljivo, tako da  nadopunjuje vaše oči i boju kose. Ako ste plavuša, izaberite smeđu olovku jer to stvara mekši izgled od plave kose. Za tamnu kosu, crni eyeliner dobro radi. Izbjegavajte korištenje boja eyeliners, poput plave i zelene boje, jer to može stvoriti 'cirkuski' izgled.



KORACI:

Dobro označiti i napraviti točkice da povučete dobru liniju- važno je stajati u  dobrom  položaju pred ogledalom. Počevši od kutu oka, prema van i radite male ravnomjerno postavljene točkice duž kapka što bliže trepavicama što je više moguće. To će olakšati jednostavno povezati točkice u ravnoj liniji umjesto da pokušavate izvući jednu ravnu crtu.

Spojite točkice- sada spojite točkice s eyelinerom u glatkim, ravnim linijama, što bliže kapku što je više moguće. 

**Svrha eyeliner-a  je da u suradnji s maskarom daje vašim trepavicama deblji izgled, tako tuš za oči treba biti blizu maskare što je više moguće.


Završite - kada ste spojili točkice, trebali imati glatku liniju eyeliner-a preko vašeg kapka iznad maskare.


Easy ways to apply eyeliner





Zamrljani / dimi Look- Ako želite zamrljani / dimi pogled oko očiju, za to bi trebali koristite olovku eyeliner. Nakon što točkice povežete i eyeliner je na mjestu, uzeti štapić za uši i nježno razliti po kapku eyeliner da se stvori željeni izgled. To se može učiniti i na donjem kapku.

Nema komentara:

Objavi komentar