ponedjeljak, 25. travnja 2016.

Kreme za ruke


Osnovno što imam u svakoj torbici to je krema za ruke. Imam jako osjetljive ruke i uvijek ih moram mackati kremom.

Navesti ću meni najbolje 2 kreme, potrošila sam već dosta tubica i  Silk Cream Concentrat




Kaina Protective – odlična krema bijele boje jer sadrži Aloe Veru i glicerin!  Sviđa mi se njezina formula jer je krema gusta kad izlazi s tubice, kasnije kod trljanja u kožu ona duboko prodire u nju i vidno je štiti, hrani i njeguje. Preporučila bi se svima koji imaju suhu kožu. Miris je nježan i  neće se jako osjeti je na rukama. Kad kremu stavite na ruke one vam nisu masne i možete do 2 puta oprati ruke vodom krema će biti još uvijek gore. Krema je dostupna u svim prodavaonicama dolazi u plastičnoj tubici od 75 ml, cijena je oko 10 kn i proizvođač je Saponia Osijek.


Liquid Silk Cream Concentrate - iz laboratorija tvrtke Magdis, s potpisom Biobaza farmaceuta osmislili su ovaj Concentrat  koji je obogaćen bademovim uljem, karite maslacom i vitaminom E. Isprobala sam ovu kremu  s mirisom lavande i bergamota. Boja same kreme je prozirna sa sitnim bijelim česticama koje nestanu kad se krema trlja rukama. Miris ove kreme je jak i osjeća se još neko vrijeme. Na rukama daje svilenkasti, blago mastan i lako razmaziv osjećaj na rukama. Ruke su glatke i svilenkaste no samo na površini. Po teksturi bi rekla da to nije krema već gel  malo više tekući. Neće dublje hidratizirati i nahraniti ruke ukoliko su one jako suhe, već će vanjska koža ruku biti glatka.

Proizvod odlazi u plastičnoj tubici sa malenim otvorom. Tubica ima 40 ml i cijena je oko 30 kn. Možete je pronaći u Dm-u, Bipi, Kozmu, Mulleru. Tubica ovog proizvoda ima nekoliko različitih dizajna, ovisno od doba godine, događajima.

Balea krema za ruke Pflege i Maske – radi se o Balea kremi i maski za jako suhu kožu ruku.  Krema je gusta, bijele boje i odlično se stapa s kožom. Dovoljno je zrno graška za ruke koje su suhe. Sadrži ulje makademije zbog toga su ruke nahranjene i hidratizirane. Ruke također kod ove kreme nisu masne i već daje neki svilenkasti osjećaj na koži. Možete je kupiti u Dm-u  100 ml oko 10 kn. Krema izdrži pranje ruku pod vodom.  Postoje oko 5 krema iz Balea linije različitog mirisa i prema tipu kože.




 Tatjana

 Hvala na čitanju.


3 komentara:

  1. Moje ruke su koma.
    Koža ispucana. Sramota me nekad i pokazati ruke u javnosti.
    Probala sam dosta kremi ali ništa.
    Sad koristim Ziajinu ali trenutno pomaze. Znaci ruke skoro pa iste kao i prije.
    Imam već par kremi koje planiram kupiti (isto preporuke sa bloga), tako da ću isto ove dodati.
    Također imam kremu u svakoj torbi, u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. xD
    Ove idu na spisak svakako.

    OdgovoriIzbriši
  2. Garnier repair (u crvenoj tubi) krema za ruke je najbolja :) toplo preporucam!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na preporuci sigurno ću je kupiti.

    OdgovoriIzbriši