utorak, 29. rujna 2015.

Moja BioBaza kombinacija



Biobaza je relativno nova kozmetička linija hrvatske tvrtke Magdis d.o.o. koja proizvodi kozmetičke preparate na biljnoj bazi, bez konzervansa, bojila, iritansa i parfema. Proizvode odlikuje vrlo visoki udio prirodnih, aktivnih komponenti, poput maslinovog ulja, ulja avokada ili pšeničnih klica, ulja slatkog badema, shea maslaca, kao i eteričnog ulja limuna, čajevca, geranija, lavande, te ostalih sastojaka namijenjenih prirodnom razvoju kože. Biobaza ne testira na životinjama! Dostupna je u Bipi, Dm-u i Kozmo. 


pH neutralna hidratantna krema99% PRIRODNOG PODRIJETLA. Ako ste u potrazi za jedinstvenom kremom koja bi zadovoljavala sve potrebe kože vašega lica, a istovremeno hranila i vlažila kožu cijeloga tijela, BIOBAZA NATURAL svojim izuzetno bogatim sastavom, ali nježnom i neljepljivom teksturom, omogućit će vam najbolju njegu! Krema dolazi u pakiranju od 90 ml oko 17 kn za držanje u torbi odlično i 500 + 200ml gratis za oko 55 kn.  Krema je odlična za sve tipove kože,  masnu kožu ne masti, a na suhim djelovima se stapa sa vašom kožom i hrani je.
Odlučila sam kupiti ovo veliko pakiranje koje je praktično za jednu obitelj. Dolazi zimsko razdoblje, a dosta boravimo kod kuće, pa vjerujem da će se ova količina kreme za tijelo i lice upotrijebiti, naročito sad tijekom zime. Krema je dosta gusta na prvi pogled u toj velikoj kantici, no kad uronite prstom unutra uzmete su sloj krme koliko vama odgovara. Nije jako gusta i nije masna!!  Brzo se stapa s kožom, upija se jako lijepo i ne ostaje nikakva masnoća na koži.
Krema za njegu, čišćenje i skidanje šminke.
Ovu kremu za njegu, čišćenje lica i skidanje šminke kupila sam nedavno, za suhe dijelove lica, a za masnu T- zonu koristim gel. 

Ovo nije ni mlijeko ni losion, nego baš krema tako da možete očekivati da će biti gušća nego što ste možda navikle. Koristim ju svaki dan, smiruje i odlično odstranjuje  make up. Kad je stavite na kožu osjeća se malo masnoća na licu, no to ništa ne ostaje i ne taloži se. Dolazi u boci od 400ml+130ml gratis što ispada 530ml za samo 39,90 kn koja je preporučena cijena , što je odličan omjer kvalitete i cijene. Boca je od prozirne plastike što vam omogućuje da vidite koliko vam je kreme još ostalo, te ima pumpicu koja omogućuje lako doziranje i korištenje. Zatvaranje je vrlo praktično. 
Evo možete vidjeti koliko ga još imam i kako se stvarno jako polako troši, kupila sam je u svibnju 2015. 

Krema koja odlično čisti lice.!!

NATURAL DEO  
99% PRIRODNOG PODRIJETLA
Ne sadrži parabene, aluminijev klorohidrat, alkohol, umjetne mirise i boje. Ja nisam mogla odoljeti, a da ne isprobam ove rolone. Kupila sam dva i to GREEN SPIRIT i PURPLE FRESHNESS.  Green Spirit je miris ružmarina i verbene koji očaravajući, ugodan i prirodan.  Purple Freshness je miris lavande i bergamota ugodan miris koji me podsjeća na ljeto i izazito ugodan. Ako volite prirodne mirise nećete pogriješiti u uzoru od ova 2!!  U asortimanu možete pronaći još : SPRING FLOWERS (ružino drvo i geranija), SILKY COMFORT (shea butter i jojoba) i PURE NATURAL (neutralna formula). Odlično prikriva miris znoja, osjeća se samo intenzivan miris prirode. Sa dolaskom jeseni dolazi sezona grijanja, počinjemo se malo bolje oblačiti, ako dođemo u malo bolje topao prostor počinje znojenje. Svi smo različiti tako i kod znojenja, neko ima izraženije znojenje, a neko slabije.  Moje preporuke za osobe koje se izraženije znoje, odlična prekivenost mirisa sa ovim Natural deo rolonom.!!!  Cijena je oko 23 kune. Ambalaža je stabilna i  meni izgleda privlačno kad se otvori , sam oblik rolona. Kuglica se lijepo okreće, ne izlazi puno sadržaja van okretanjem kuglice. Proizvode se dobro zatvara.


Kakva su vaša iskustva sa BioBaza proizvodima?  Jeste li isprobali novi novu liniju proizvoda Harmony Hydradiance?


Nema komentara:

Objavi komentar