ponedjeljak, 19. rujna 2016.

BioBaza - Deep White pasta za zube



Pišem vam o BioBaza DeepWhite ekstra jakoj zubnoj pasti za prirodno bjelinu zubi. BioBaza u dental ponudi ima četiri paste za zube to su DeepWhite, Seensitive, InBalance i CinaFresh. Želim izbijeliti zube barem nijansu, a kako su paste za zube potrošni proizvod svi ih koristimo isprobati ću sve koje su u ponudi. Proizvod sam koristila više od mjesec dana i mogu vam napisati dojmove. Proizvodi su dostupni u Dm, Bipi, Muller i Kozmo prodavaonicama.







BioBaza kaže: "Prirodna bjelina, svjež dah i čisti zdravi zubi - 3u1 formula čini ovu pastu nezamjenjivom u svakodnevnim ritualima njega usne šupljine. Zrnca ugljena čiste naslage na zubima i vraćaju prirodnu bjelinu, bez iritacije i oštećenja zubne cakline. Tormentila štiti zubno meso i održava ga zdravim, sladić djeluje blago antibakterijski, a u kombinaciji sa mentom održava dah ugodno svježijim."

Pasta za zube NE sadrži bojila, šećer, natrijev lauril sulfat i parabene. 

Sastav:
Pasta se nalazi u tubici sa malim otvorom, lijepog je mirisa i tamno sive je boje sa crnim česticama.


Moji dojmovi nakon korištenja su pasta je izrazito jaka, pa ukoliko imate osjetljive zube ne bi vam preporučila. Da objasnim na koji način JAKA. Tijekom pranja zubiju pastu ćemo imati na zubima, ali i na usnama i oko usana gdje ćemo osjetit blago hlađenje na koži, do sad takav snažan osjećaj hlađenja nisam doživjela sa nijednom pastom. Također kod pranja malo su mi krvarile desni prvih tjedan dana.

Pastu volim utljati u zube (rekla bi na suho, znači bez miješanja sa vodom) i nakon što prođu oko dvije minute krenem sa četkanjem. Nakon pranja usna šupljina je svježa - osjećaj svježine traje još neko vrijeme u ustima i temeljito se čiste zubne naslage - zubi su glatki kad se prođe jezikom. 
Zamjerka za ovu pastu su njezina svojstva tj. sama tekstura paste je gusta no ukoliko pastu ne trljate odmah na zube već volite miješati odmah sa vodom dosta paste čete imati u umivaoniku. 
Što se tiče samog izbjeljivanja nisam uočila neku promjenu.

Zaključno mogu reći da je pasta OK, ima dosta jaka svojstva i sviđa mi se što daje svjež dah u usima nakon pranja.  Isprobati ću i ostale Bio Baza dental proizvode.






Hvala

Tatjana



Nema komentara:

Objavi komentar