srijeda, 22. veljače 2017.

L´oreal Elseve - Total Repair šampon i regenerator



O kosi ne brinem nešto ekstra, ne koristim maske i regeneratore jer mi više kosu čine masnom. Ipak sam se malo odvažila zbog super ponude koja je bila u Dm drogeriji - sestra mi kupuje samo L´oreal šampone za kosu njoj se jako sviđaju, pa zašto ne bi i ja probala.



Proizvodi su dostupni u drogerijama i svim prodavaonicama. Šamponi dolaze u 250 ml cijena je 24 kn, 400 ml 30 kn, klasičan regenerator 24 kn 200 ml i ovaj na slici oko 25 kn 200 ml. Ja sam proizvode kupila za 49,99 kn u dm-u.

Za njegu kose imam najmanje proizvoda u kupaoni jer je ne volim jako puno raditi s njom. Tražim samo proizvode koji rješavaju problem masne kose. Proizvod s kojim sam zadovoljan za masnu kosu su Garnier - Ultra Doux šamponi koje obožavam, no ipak kupila sam nešto novo. 

L´oreal Elseve - Total Repair šampon
Radi se šamponu koji je namijenjen obnavljanu kose, šampon sadrži pro-keratin 
Rješava pet problema:  
1.obnavlja strukturu
2.otpornost
3.vitalnost 
4.kosa je svilenkasta na dodir
5.zdrav sjaj.

Nema probleme sa kosom jer je ne bojim, ne koristim često figaro ili peglu za kosu. Ovaj set sam probala iz čiste radoznalosti da vidim kakvi su pošto ih seka jako hvali.  Šampon mi je vrlo dobar, nakon prvog pranja kosa mi se stvarno bila meka na dodir, nije mi se petljala i meni najbitnije NIJE mi zamastila kosu. Kosa mi je 2 dana super, treći dan se počinje polako mastiti.  Miris mi se sviđa, nježan je i osjeća se na kosi miris i drugi dan.  Ukoliko imate probleme sa svojom kosom i dosta je tretirate probajte ovaj proizvod, po meni radi je dobrom šamponu. Proizvod ću potrošiti i ne vjerujem da ću ga kupiti ponovo jer volim isprobavati različite šampone - a ipak je moj jedini problem da mi se kosa brzo masti pa sam sklona takvim šamponima.







Eliksir ili regenerator  koji također nudi brzi zaštitu kose obogaćenu pro-keratinom i hranjivim serumom za sjaj i njegu koji ima dvostruko djelovanje:
1. zaglađivanje suhih vrhova
2. šiti kosu
Protiv neželjenog kovrčanja kose i stvaranja statičkog elektriciteta.




Regeneratore ne volim koristiti jer ako mi dođu u dodir s tjemenom kosa mi je masna isti dan. Koristila sam već tekući regenerator koji kod mene traje i po pola godine, ovaj svi pomalo koriste pa će trajati ipak malo kraće. Nanosim ga na suhu kosu da mi smanji kovrčanje same kose i i elektricitet. Češljam samo vrhove kose kad ga koristim. Regenerator mi je ok, nisam imala neka veća očekivanja od njega. Miris je isti kao i od šampona. Također preporuka za kupnju ukoliko tretirate svoju kosu ili je izložene visokim temperaturama.

Hvala na čitanju!
Tatjana








Nema komentara:

Objavi komentar